Type D | LOFT

Casco CPO appartementencomplex met flexibel in te richten appartementen en grote openingen naar de buitenruimte.

Concept

Elke casco woning in dit appartementenblok heeft een groot balkon met een geveldeel die als een garagedeur volledig opent. Hierdoor komt zonlicht maximaal naar binnen en lijkt de grens tussen binnen en buiten te verdwijnen. De plattegronden zijn open en flexibel in te delen rondom vaste structurele schachten waarin de badkamers, keukens en liften geplaatst zijn. 

Afwerking

De gevel is bekleed met wit gekeimde baksteen waardoor het gebouw nog lichter aandoet. De kozijnen zijn van staal met een minimaal profiel waardoor de lichtinval vergroot wordt. 

Duurzaamheid

Het loft complex heeft een toegangelijk groendak met een veld zonnepanelen die 50% van de energiebehoefte kan voorzien. Door de zonnepanelen te combineren met het groene dak (sedum op een voedselarme substraatlaag van 5 cm diepte) wordt de temperatuur van de panelen verlaagd en neemt het rendement van de zonnepanelen met 6% toe. De gevels zijn uitgerust met hoogwaardige isolatie en 3-laags glas in houten kozijnen. Gestreefd wordt naar een energieprestatie waarde EPC van lager dan 0,4.
WONINGTYPE woningblok
LOCATIE vrij
WOONOPPERVLAK
1232m² totaal
BOUWVOLUME
3696m³ totaal
AFMETING (b x d x h)
16 x 14,5 x 19,2 m
EPC WAARDE
0,4
PRIJS
ca. €250.000 per unit

Voorbeeld woningen

Wij bieden hier een aantal realistisch uitgewerkte ontwerpen die als voorbeeld kunnen dienen voor uw project. Deze ontwerpen kunnen aangepast worden naar de exacte afmetingen en vereisten van uw kavel.